<<  

In-Zee

  >>

 

In-Zee is opgericht in 2008 als Nederlands bedrijf wat gespecialiseerd is in visueel en akoestisch comfort. In-Zee heeft haar eigen ontwerpstudio en productieruimte. Naast akoestiek is In-Zee ook partner in wandbekleding, raamfolie en stof bedrukking. In-zee ontwerpt en produceert voor de eindgebruiker waarbij de focus op geluidscomfort ligt. In-Zee streeft naar een optimaal geluidsklimaat waar design niet uit het oog verloren gaat. Zo kunt u kiezen voor diverse open geweven akoestische stoffen, fotoprints en grafische vrijheid voor op de doeken en de panelen. In collectie zijn akoestische (scrum)wandpanelen, bureauschermen, vrijstaande scheidingswanden, plafondpanelen, overlegruimtes en de phonebox.

Website: In-Zee

Duurzaam
In-Zee ziet hergebruik niet als een hype, maar als de nieuwe standaards. Zo gebruikt In-Zee als vulling van de akoestische panelen oude spijkerbroeken. Deze vulling heeft een enorme absorptiewaarde; 95% van het geluid wat in het doek gaat wordt ook daadwerkelijk geabsorbeerd (aw = 0,95).

Showroom
In-Zee beschikt over een prachtige showroom te Leiden. Om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom en/of u wenst meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.