<<  

Kloeber

  >>

 

Klöber (Kloeber) is opgericht in 1935 door Margarete Klöber. Klöber richt zich op gezondheidsstoelen met de focus op een gezonde zithouding in kantooromgevingen. Het motto van Klöber is al vanaf het begin “de vrijheid om beter te zitten”. Margarete Klöber is de grondlegger van het bewegend zitten door springveren te bevestigen aan de zitting en rug (Polstergleich). In de jaren 50 springt Klöber verder in op de vraag naar behoefte in ergonomie en comfortabel zitten. Dit resulteert in meer organische vormen, rechte zithouding en een gestoffeerde zit en rug. De rug krijgt een eigen mechanisme en is beweegbaar. In de jaren 70 kwam Kloeber met haar eerste synchroonmechanisme in samenwerking met Fa Mauser. 

Op dit moment is Klöber vertegenwoordigd in 25 landen en heeft ruim 143 medewerkers. Klöber staat voor hoge kwaliteit, innovatie, design en focus op ergonomie. Zij werkt met eigen ontwerpers en heeft haar eigen productie in Owingen (Duitsland). Klöber heeft in de laatste jaren bewezen dat ergonomie en esthetica samen hand in hand kunnen gaan.

Klöber laat een frisse wind waaien in de bureaustoelenbranche. En zij doen dat door nieuwe wegen te bewandelen. Met oplossingen die het zitten op de werkplek verfrissend anders benaderen.


Website: Klöber 

Showroom
DURF Projectinrichting gaat graag met u in gesprek bij u op kantoor of in onze showroom te Bodegraven. Om een afspraak te maken en/of u wenst meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.