<<  

Smit Visual

  >>

 

Smit Visual is een begrip als het gaat om Whiteboards. Smit Visual en Chameleon is een oer Hollands familiebedrijf wat ook daadwerkelijk in Nederland produceert. Bij Smit en Visual maken ze o.a. volledige schijfwanden op maat en dagen ze uit om buiten de standaard kaders te denken. Naast het maatwerk beschikt Smit Visual over een breed assortiment wat vaak zeer snel leverbaar is, denk bijvoorbeeld aan schrijf- en prikborden, projectie oplossingen, presenteren, planborden tot aan schoolborden.

Chameleon wijkt af van alles wat standaard is en komt met hele eigentijdse maatwerk whiteboards eventueel gecombineerd met akoestiek.
Chameleon zet je in als je een ruimte wil transformeren naar Agile-, scrumruimtes of een War Room. Naast hele toffe maatwerkoplossingen zijn er ook innovatieve producten als Harmonica wanden om op te schrijven of hele strakke dunne whiteboards tot aan tafels die je gebruikt als Whiteboard. Kortom de Whiteboards van Chameleon mogen gezien worden.

Website: Smit Visual
Website: Chameleon

Showroom
DURF Projectinrichting gaat graag met u in gesprek. Om een afspraak te maken en/of u wenst meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Certificaten

Trees for All

Smit Visual Catalogus