<<  

Markant

  >>

 

Markant is opgericht in 1948 en is een internationale meubelproducent en inrichter van werkomgevingen. Markant springt in op de vraag naar Health & Productivity op de werkvloer. Wetenschappelijk onderzoek toont het gevaar van te lang zitten. Zitten verlaagt de kwaliteit van het leven en vergroot de kans op vroegtijdig overlijden, stelt epidemioloog Hidde van der Ploeg van het VU Medisch CentrumWie veel zit, heeft meer kans op obesitas, diabetes type II, hart- en vaatziekten, depressies, de ziekte van Alzheimer en bepaalde vormen van kanker. Meer bewegen maakt gelukkiger, creatiever, productiever en gezonder. Gedurende de dag bewegen, tenminste. Want zelfs elke dag sporten beschermt u niet tegen de gevaren van een zittende levensstijl.

Oplossingen liggen voor de hand: Afwisselend zitten en staan en elk half uur twee minuten bewegen is dé manier om gezondheidsproblemen te voorkomen. Dit is wat we noemen dynamisch werken. Het geheim zit ‘m in de been- en bilspieren, de grootste spieren van ons lichaam. Het gebruik van deze spieren helpt diverse (verbrandings-)processen op gang. De hersenen krijgen meer bloed en zuurstof, waardoor allerlei hersen- en stemmingsbevorderende stofjes vrijkomen. Van dynamisch werken worden dus zowel werkgevers als werknemers vrolijker. Markant maakt dynamisch werken makkelijk en prettig met flexibel kantoormeubilair.

Website: Markant Office

Showroom
Markant beschikt over een prachtige showroom in Houten. Om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom en/of u wenst meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Certificaten

Duurzaamheid circulariteit Markant Office