Over DURF

Laurentz DURF projectinrichting

Een gezonde kijk op inrichten

DURF Projectinrichting is een projectinrichter vol passie. Onze drijfveer is altijd het creëren van een plezierige en betere werkomgeving. Wij helpen je bij het kiezen van goed meubilair voor een plek waar iedereen graag werkt, praat, regelt en ontwikkelt maar ook ontspant. Het resultaat? Fitte en gelukkige medewerkers die beter presteren.

 

De werkomgeving zegt iets over de organisatie. Een goed en doordacht interieurconcept draagt bij aan een prettige en gezonde werkplek, waar mensen met plezier willen werken. Wij geloven dat een mooi interieur geen doel op zich moet zijn, maar een middel om mensen te inspireren, efficiënter te laten werken en vooral meer werkgeluk te laten ervaren. Zo kun je als werkgever écht het verschil maken voor je werknemers.

 

Tijden veranderen en andere manieren van werken volgen elkaar snel op. Wij durven de traditionele aanpak los te laten en zien de grenzen tussen thuis en kantoor steeds meer vervagen. Dat vraagt om lef, om vernieuwing, uitmuntende service en maatwerk. Dát is DURF Projectinrichting.