<<  

Carpet Concept

  >>

 

Thomas Trenkamp richtte Carpet Concept Objekt-Teppichboden GmbH op in 1993 in Bielefeld. De Rhinelander is al meer dan 20 jaar een expert in commercieel gebruikte tapijten en heeft een uitstekende kennis van de markt. In samenwerking met partners, waaronder ontwerpers, architecten, installateurs in de contractsector en andere professionals die betrokken zijn bij de bouw, bedenkt hij nieuwe producten vanuit een integraal oogpunt. De innovatieve kracht van het bedrijf vormt de basis voor het behaalde internationale succes en de meer dan 80 designprijzen die de producten hebben gewonnen.

Sinds 2004 heeft Carpet Concept ervoor gezorgd dat het voldoet aan de hoge eisen die vandaag aan de productkwaliteit en -ontwerp worden gesteld door een weverij van het bedrijf in Thüringen te gebruiken. De tapijtfabriek in Münchenbernsdorf kijkt terug op een jarenlange traditie in de productie van textiel; met het toenemende succes van het bedrijf is het het centrum van productontwikkeling geworden. Hier worden nieuwe producten met grote passie en liefde voor detail ontworpen, getest, gecorrigeerd en afgewerkt. In het zorgvuldig gerenoveerde bakstenen gebouw uit de jaren 1930 werkt het bedrijf met ultramoderne weeftechnologie en traditioneel vakmanschap. Daarnaast biedt het ensemble onderdak aan een museum over de geschiedenis van het weven, een uitzonderlijke conferentie- en tentoonstellingsruimte en de 'Weaving Kitchen' voor gezamenlijke kookevenementen.

Website: Carpet Concept

Showroom
DURF Projectinrichting gaat graag met u in gesprek bij u op kantoor of in onze showroom te Bodegraven. Om een afspraak te maken en/of u wenst meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.