<<  

Palmberg

  >>

 

Palmberg is opgericht in 1922 door Hans Bockwold. De naam is te danken aan de eerste fabriek die op de Palmberg kwam te staan. Palmberg is begonnen met het vervaardigen van woonkamer meubilair wat rond 1970 meer verschoof naar meubilair voor in de slaapkamer. Palmberg is sinds 1991 begonnen met het produceren van kantoormeubilair. Momenteel kent Palmberg een 25.000m² overdekt productieoppervlak en behoord Palmberg tot de belangrijkste ondernemingen van de Duitse kantoormeubel-industrie. Dat zij duurzaam verantwoord ondernemen wordt onderstreept door het behalen van het level 3 duurzaamheidscertificaat waaruit blijkt dat je echt staat voor:  transparant, eerlijk en oprecht. Deze certificering is behaald vanaf de grondstof tot aan het daadwerkelijke uitleveren.

Uitstekende kwaliteit

Met gekwalificeerde medewerkers en het nieuwste machinepark produceert Palmberg hoogwaardige en duurzame kwaliteitsproducten met doordachte functies en een bekroonde ontwerpen. Dit wordt ook bevestigd door Palmberg klanten. Meer dan 98% is tevreden met de PALMBERG-kantoormeubels.

Flexibele maatwerk oplossingen

Palmberg past haar meubilair graag aan de individuele wensen van de klant aan en adviseren over mogelijke speciale oplossingen en afmetingen.

Snelle en stipte levering

Palmberg is trots op haar eigen wagenpark, wat hen in staat stelt om met een stiptheid van ca. 95% op een professionele manier hun kantoormeubilair op de gewenste locatie af te leveren.

Duurzaamheid

Palmberg is één van de weinige kantoormeubel-fabrikanten die de duurzaamheidscertificaten LEVEL 2 en 3 hebben ontvangen voor alle belangrijke productlijnen. Palmberg produceert zo duurzaam kantoormeubilair dat het voldoet aan ecologische, sociale en economische normen in de hele toeleveringsketen. Er wordt niet alleen gekeken naar de gebruikte materialen en het energieverbruik, maar ook naar de gezondheid van mensen en het ecosysteem en de bereidheid om maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.

Website: Palmberg

Showroom

DURF Projectinrichting gaat graag met u in gesprek bij u op kantoor of in onze showroom te Bodegraven. Om een afspraak te maken en/of u wenst meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Certificaten

level3 | Palmberg

Quality Office | Palmberg

ISO 14001 | Palmberg