<<  

Voortman

  >>

 

Voortman is opgericht in 1967 als een zelfstandige Nederlandse onderneming, te Purmerend. Al decennia lang vervaardigt Voortman in haar eigen fabriek kantoormeubelen. Voortman wil uitblinken in alle kanten van haar bedrijfsvoering. Dit, samen met de realisatie van innovatieve producten en de vlekkeloze uitvoering van elke opdracht als resultaat.
Voortman streeft altijd naar optimaal comfort, fraaie vormgeving en perfecte ergonomie.

Duurzaam
Duurzaam ondernemen is een algeheel onderdeel van de bedrijfsvoering van Voortman. Voortman heeft haar focus op de toekomst, met het vizier op continuïteit. Verantwoordelijk omgaan met onze leefomgeving is hierbij vanzelfsprekend. Ook goede balans weten te vinden tussen rendement, mensen en milieu. In de visie van Voortman is dit maatwerk. Duurzaamheid begint bij het ontwerpen van producten. Door tijdloos design, hoge functionaliteit en uitstekende kwaliteit kunnen haar producten langdurig gebruikt en eventueel hergebruikt worden. Zorgvuldig gebruik van grondstoffen en het voorkomen van verspilling van energie is binnen hun geautomatiseerde productie een permanente opdracht. Voortman voldoet aan de internationale standaarden voor kwaliteit NEN-EN-ISO 9001: 2008 en milieu NEN-EN-ISO 14001: 2004.

Website: Voortman Kantoormeubelen

Showroom
Voortman beschikt over een prachtige showroom. Om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom en/of u wenst meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voortman collectie

Certificaten

Duurzaamheidsverslag Voortman Kantoormeubelen

ISO certificaat 9001 Voortman Kantoormeubelen

ISO certificaat 14001 Voortman Kantoormeubelen