<<  

Lande

  >>

 

Lande is opgericht in 1991 als een Nederlands meubelmerk. Lande projectmeubilair is voor de moderne werkomgeving, daarnaast denkt Lande mee over de optimale kantoorinrichting in combinatie met innovatieve technieken. Lande is een onderdeel van de “Lande Group” waar ook het Nederlandse design merk Artifort onder valt. Lande heeft standaard meubilair en op maat gemaakte oplossingen. Zij heeft haar focus liggen op het ontwerpen en produceren van klantspecifieke oplossingen. Het standaard assortiment bestaat onder andere uit concentratie-units, banken, stoelen, kasten en tafels.

Ontwerp
Lande heeft haar eigen designstudio voor u klaar staan om u te helpen bij elke maatwerkoplossing. De studio heeft als doel u een specifieke oplossing aan te dragen om de optimale werkomgeving te creëren. Het maatwerk zoals deze ontworpen is, wordt vervolgens in eigen fabriek in Schijndel vervaardigd.

Website: Lande

Showroom
Lande beschikt over een prachtige showroom te Schijndel. Om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom en/of u wenst meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Certificaten

Duurzaamheid Lande