<<  

Marset

  >>

 

Taking care of light

Marset is begonnen in de jaren 1940 als een familiebedrijf dat zich toelegt op het gieten van metalen. Marset heeft de kennis uit tientallen jaren ervaring altijd toegepast om een solide aanwezigheid op de markt te worden met een wereldwijde roeping. 

Marset gaat over meer dan lampen. Marset zorgt voor licht, in haar verschillende nuances en effecten, om sfeer te creëren met karakter en de kwaliteit van leven van haar klanten te verbeteren. Marset besteedt al haar inspanningen aan het creëren van eersteklas ontwerpen. De lampen van Marset zijn verfijnd en eigentijds. Door technische precisie en creativiteit wilt Marset nieuwe functies en toepassingen ontdekken voor haar aloude armaturen. De afgelopen jaren heeft Marset de DME Award 2014-2015 ontvangen, de Premio Nacional de Diseño 2015, en is erkend met een Red Dot Award 2016 voor de FollowMe-lamp.

Website: Marset

Showroom
DURF Projectinrichting gaat graag met u in gesprek bij u op kantoor of in onze showroom te Bodegraven. Om een afspraak te maken en/of u wenst meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.