<<  

Maxdesign

  >>

 

De vloeibare moderniteit waarin we leven - waar de oude codes om de wereld te interpreteren de ruimte innemen van de nieuwe, waar de grenzen tussen de publieke en private sfeer opnieuw gedefinieerd worden, waar alles over de hele linie ons dwingt om te mediteren op onze huisvestingsbehoeften en de organisatie van onze werkruimten van nu. Maar is er echt verschil?
Maxdesign heeft bij deze vraag de fundering gelegd voor haar ontwikkelingen en ontwerpen. Door de vraag te stellen geven zij antwoorden op oplossingen voor in de kantoormarkt, open ruimtes en de home sector. Maxdesign is gevestigd in de provincie Treviso en richt haar productie op stoelen, tafels en meubels met een eigentijds ontwerp. Bij het ontwerp zal nooit het fundamentele doel verloren gaan namelijk het welzijn van de mens in woon- en werkruimten, die steeds kleiner worden, soms zelfs tijdelijk, en die zeker in voortdurende transformatie zijn. De catalogus van het bedrijf is geleidelijk aan verrijkt met nieuwe collecties, waaronder tafels, salontafels en zitplaatsen binnen en buiten.

Website: Maxdesign

Showroom
DURF Projectinrichting gaat graag met u in gesprek bij u op kantoor of in onze showroom te Bodegraven. Om een afspraak te maken en/of u wenst meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.